Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Jahanje

Konjički klub na tasosu se nalayi u mestu Skala Prinos. Od aktivnosti ovde vam je na raspolaganju jahanje, škola jahanja kao i vožnja kočijama. Osoblje je ovde vrlo ljubazno i spremno da vam asistira i pomogne oko svih vaših zahteva. Ergela je stara 10 godina i broji oko desetak konja. Inače, kuriozitet je vožnja kočijom iz 1909. godine koja je restaurirana i sada služi kao svojevrsna turistička artakcija.

 

Pešačenje i planinarenje

Planinarski klubovi su se potrudili da ponovo osposobe i ucrtaje stare trase i staze kojima se se ranije kretali meštani ostrva. Predeli kroz koje ćete prolaziti su zaista impresivni i pored strmih obronaka brda nailazićete čak i na vodopade, arheološka nalazišta i naravno planinska odmorišta i domove.

Sportovi na vodi

Mirno, čisto more koje okružuje ostrva Tasos je idealno za mnoge sportove poput džet skijanja, surfovanja, ronjenja i gnjurenja i naravno plaže su tu za sve one koji bi želeli da se oprobaju u odbojci ili fudbalu na pesku. Klubova za sportove na vodi ima u svim veććim mestima i cene nisu previše visoke.

Pecanje

Naravno ni ljubitelji ribolova neće biti uskraćeni za svoju strast prema pecanju. Vode su bogate raznim vrstama ribe, rakovima i malim hobotnicama. Moguće je i iznajmiti brod i otisnuti se dalje, u pučinu u potrazi za većim kapitalcima.

Poseta pećinama

Za one avanturističkog duha preporučujemo da posete ture koje vode do pećina kojih na Tasosu ima poprilično. Naravno, ne preporučujemo da se sami upuštate u ove pustolovine već isključivo uz za to obučene profesionalne instruktore i vodiče.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Tasos 2024!