Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603Pefkari je malo i mirno mesto na jugu ostrva, ali u potpunosti podređeno potrebama turista. Pefkari je mesto sa nekoliko hotela, vila i apartmana za izdavanje. Plaža u Pefkariju je čista, a more mirno i toplo.


Tasos apartmani letovanje 2020 preko 110 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:


Vila Pefkari bay

Na plažiBesplatan internetNov nameštajMirna lokacijaPaket aranžmani

Vila Pefkari bay
Letovanje Tasos 2020

Pefkary Bay se nalazi u mestu Pefkari. Nalazi se na šetalištu koje se prostire duž plaže. Pozicija ovog objekta je takva da je sve na dohvat ruke. Prodavnica i restoran su odmah do vile, dok kola moguće parkirati u neposrwdnoj blizini. U vili nudimo studija i apartmane za dve ili tri osobe, opremljene novim nameštajem. Studiji su renovirani za sezonu 2017. Studija sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo, frizider i potrebni pribor), TV, klimu (doplata 5 eur dnevno), internet. Peškiri se mogu uzeti na recepciji vile. U ponudi su renovirani studiji i apartmani od kojih neki imaju pogled na more. Jedinice se čiste na pet dana kada se menja i posteljina. Studio se nalazi na prizemlju, i okrenut je ka ulici i plaži, dok se apartmani nalaze na prvom spratu objekta.  

Vila Sofi House

NovogradnjaNov nameštajIzvan centraMirna lokacijaParkingDvorišteZa porodice

Vila Sofi House
Letovanje Tasos 2020

Vila Sofi house nalazi se ispod puta, u borovoj šumi, oko 200 m od plaže. Studiji i duplex apartmani u vili Sofi su novosagradjeni i renovirani 2016. godine. Nalaze se u visokom prizemlju, prvom i drugom spratu. Poseduju TWC, kuhinju sa ugrađenim rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem (osim tiganja), TV, Wi-Fi internet, terase. Veliko ograđeno dvorište sa dosta zelenila. Studiji raspolažu sa francuskim ležajima, s tim da trokrevetni studio ima kanabe kao treći ležaj. Parking je u dvorištu. Klima uredjaj nije uključen u cenu i doplata je na licu mesta 5 dnevno. Vila Sofi house sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i četvorokrevetnih duplexa sledece strukture: 1/2 studio: u jednoj prostoriji je čajna kuhinja i jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja 1/3 studio: u jednoj prostoriji je čajna kuhinja, jedan francuski i jedan kanabe ležaj ili tri odvojena ležaja 1/4 douplex: odvojena čajna kuhinja, dve odvojene spavaće sobe sa dva obična ili po jedan francuski ležaj