Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


A kada počne da se spušta mrak... odasvud, kao iz mravinjaka, ulice, restorani, bašte... počinju lagano da oživljavaju. Mešaju se zvuci tradicionalne i moderne muzike, mirisi, jezici. U toj glavnoj pešačkoj zoni, otkako sam ovde, svakog & celog leta (koliko otprilike traje školski raspust), srećem našeg umetnika koji je gotovo usavršio ekspres-brzo-slikanje sprejevima, bivšeg režisera koji pokušava crtanjem portreta da upotpuni svoj budžet i bračni par koji takođe slikanjem, odnosno uplitanjem šarenog konca sa kosom zarađuju za to duuugo letovanje, sve do kraja avgusta.

Večernji provod na Tasosu je vrlo raznovrstan. To je zbog toga što na ovo lepo ostrvo dolaze i Grci i stranci. U Limenasu ima puno taverni sa tradicionalnim provodom i autentičnom grčkom kuhinjom. Postoje i barovi u kojima se održavaju svirke do kasno u noć.

Za one koji vole da svaki trenutak svog odmora iskoriste na najbolji mogući način predlažemo lake večere ili osvežavajuće koktele u modernim barovima na plaži. U većini gradova na Tasosu postoje barovi u kojima se svira buzuki muzika.

Na Tasosu je popularna i tzv. rembatika. To je grčka verzija bluza, nastala u revolucionalrnim trenucima savremene grčke istorije. Tasos je idealno mesto i za one koji vole romantiku, jer pored fantastične prirode ima i lokale sa vrlo poetskim ambijentom.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Tasos 2024!