Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Plaže na tasosu

Plaže na Tasosu su predivne, uglavnom prekrivene peskom. Voda je čista. Ima plaža za različite ukuse i sve vrste gostiju, od onih koji vole zabavu pa sve do onih koji žele mirne i opuštajuće trenutke uz kristalno čisto, tirkizno more. Većina plaža ima Plavu zastavicu, garant kvaliteta i čistće. Plavu zastavicu dodeljuje EU i nose je samo najbolje plaže Evrope, a Grčka se može pohvaliti da ima brojne nosioce ove laskave titule. Mesta Neos Marmaras i Sarti na Halkidikiju, Paralia i Nei Pori u Olimpik regiji su samo od nekih koja imaju poput Tasosa plaže sa plavom zastavicom.

 

Plaza Psili Ammos
Psili Amos (Fini pesak) je plaza koja se prostire u blizini simpaticnog seoca Astris, na juznoj obali ostrva.

Plaza Alyki
Dugacka plza koja se prostire ispred mesta istog imena (na jugoistocnoj obali),u malom piktoresknom ususkanom zalivu.

Plaza Trypiti 
Ova plaza nalazi se u blizini gradica Limenaria, na jugozapadnoj obali Tasosa. Na plazi je moguce iznajmiti lezaljke i suncobrane kao i baviti se vodenim sportovima.

trypiti beach

Plaza Skala Prinou
Ovo je turistcki kompleks koji se nalazi u blizini sela Prinos( na zapadnoj obali). 

Plaza Skala Rachoni
Nalazi ispred turistickog kompleksa Skala Rachoni (na severnozapadnoj obali ostrva), dugacka plaza finog peska i smaragdnog mora, okruzena bujnom vegetacijom. Jedna od najboljih na ostrvu.

Plaza Klisma 
Divna sljunkovita plaza u mestu Klisma u blizini Skala Kalirachi(na zapadnoj obali Tasosa). Kristalno cista voda i izvrsne taverne koje sluze svezu ribu

Plaza Skala Sotiros 
Nalazi se na oko 3 kilometra od Skala Prinou, na zapadnoj strani ostrva. Mirna pescana plaza sa plitkom vodom...

Plaza Aspas 
Blizu kompleksa Skala Marion, na zapadnoj strani ostrva. (12 kilometara od ostrva Maries). Potpuno ne komercijalizovana plaza savrsena za ljude koji tragaju za mirnim odmorom

Plaza Pefkari
Locirana u blizini Potosa,vrlo popularna,nudi aktivnosti na vodi sitan pesak i cistu vodu.Okruzena je borovom sumom i u blizini se mogu naci barovi i restorani.

Plaza Makriammos 
Ova prelepa duga pescana plaza nalazi se u Limenasu, glavnom gradu ostrva Tasos, okruzena gustom sumom i vegetacijom. Jedna od naj atraktivnijih plaza na ostrvu.Nudi plitu kristalno cistu vodu i pescanu plazu dugu preko kilometar... Moguce je iznajmiti lezaljke i suncobrane a i dobro je opremljena za vodene sportove. Samo ime Makriammos znaci Dugacak pesak.

makrigiamos beach

Plaza Chrissi Amoudia 
Ova prelepa plaza nalazi se na istocnoj obali Tasosa, Juzno od plaze Makriammos. Proteze se na obali izmedju mesta Skala Panagias i Skala Potamias.Chrissi Amoudia (Zlatni Pesak) je medju najlepsim plazama Tasosa.To je dobro organizovana plaza plitke vode idealna za decu. Planina Ypsarion podize se u pozadini dodajuci jos jedan dodir lepote ovoj plazi.

golden beach tasos

Plaza Potos 
Plaza pocinje u centru seoca i proteze se 2 kilometra, na juznoj obali Tasosa.Vrlo popularno mesto,dobro organizovano,u ponudi su lezaljke i suncobrani kao i vodeni sportovi. Na plazi postoje i restorani i kafei.

Plaza Rosogremos 
Ova plaza se nalazi na 2 kilometra od plaze Potos.Prelepo mesto sa svojom ogledalo mirnom vodom u senci drveca sa neverovatno belim peskom. I dalje relativno nepoznata siroj publici, idealno mesto za one koji traze mir i privatnost

Plaza Paradise(Paradisos)

Kao sto i samo ime kaze smatra se naj lepsom plazom na Tasosu jer podseca na tropski raj. Bela pescana plaza sa azurnom vodom okruzena zelenim planinama podseca na pravi raj. Kada duva vetar plaza je idealna za jedrenje na dasci. Do plaze se moze stici uzanim puticem koji prolazi kroz sumu koja okruzuje plazu iz pravca seoca Kinira. Nudizam je moguc na stenama koje okruzuju plazu....

Mermerna plaža

Mermerna plaža je smeštena u jednoj maloj, usamljenoj uvali i nije pristupačna putem. Put je izuzetno loš, jer njime veliki kamioni prevoze mermer. Plaža je na kraju puta a ono što budete videli je više nego dovoljna nagrada za vašu upornost-mermerni šljunak i nestvarno plavo more. Do pre nekoliko godina ovo je bila divlja plaža i samo su malobrojni znali za njeno postojanje. Danas, Mermerna plaža je prekrivena ležaljkama i suncobranima, a na plaži se nalazi egzotični bar. Zabranjeno je unositi svoje suncobrane i ležaljke. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna uz konzumaciju pića iz bar-a.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Tasos 2024!