Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Na istočnoj obali ostrva Tasos, 11 kilometara udaljeno od glavnog grada, smešteno je letovalište Skala Potamia. Udobnost i toplina koju pružaju porodični hoteli i vile sa svojim domaćinima, divna peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki i kristalno čisto more, osnovni su razlozi za posetu baš ovom mestu. Sve to, upotpunjeno velikim brojem taverni, barova, marketa i prodavnica prava su garancija za povratak u Skala Potamiu.

Skala Potamia je lepo i mirno mestašce. U poslednjih nekoliko godina postalo je omiljeno mesto kod turista, tako da ih je sve više i više iz godinu u godinu. Plaža je odlična kako za sunčanje tako i za uživanje u sportovima na vodili ili brčkanju.

Letovalište Skala Potamia se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Tasos. Velika gradska plaža nosi ime Zlatna plaža (Golden Beach ili Chrysi Akti na grčkom jeziku). Glavna joj je odlika čist beli pesak, vrlo fin i savršen za decu dečiju igru. Plaža je dobila ime zbog boje peska u popodnevnim satima, kada sunce sija jarko na njega, dajući mu zlatnu boju. Zlatna Plaža ponosno nosi dve Plave zastavice za kvalitet vode i dostupnost sadržaja.

Noćni život se uglavnom odvija u burnim i bučnim tavernama na otovrenom i zatvorenom uz muziku i igru i ples. Skala Potamia je poznata i po odličnim ribljim restoranima, a stara zgrada Lučke kapetanije je restaurirana i u njoj se tokom leta održavaju džez i bluz koncerti.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Tasos 2024!