Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Limenas - Thasos town

Limenas

Glavni grad ostrva lociran je na prostoru antičke prestonice Tasos. Pored gradske plaže, postoji još nekoliko peščanih plažakoje se pružaju od samog centra ka periferiji grada. Plaže u okolini su (Tarzanas, Glifada, Papalimani, Pahis, Macryammos, Golden beach, do kojih je organizovan prevoz (bus, taxi, brodić…).
Limenas

Kao centar ostrva i glavna luka, obiluje mnoštvom sadržaja koji će zadovoljiti goste najrazličitijih prohteva. Taverne, restorani, kafeterije, butici, diskoteka, samo su deo sadržaja koje će učiniti Vaš boravak idealnim. Limenas je interesantan kako za mlade, tako i za porodice koje žele miran odmor. U samom mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo rent a car agencija kao i supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Limenas

Limenas je od kopna, odnosno od grada Kavale udaljen 17 nautičkih milja. Bitno je da se napomene da se ovaj grad zvanično zove Tasos, što se vidi na primer na putokazima i saobraćajnim znacima. Limenas je ime koje je odomaćeno u narodu i koje svi meštani koriste. U blizini grada je poznati rudnik mermera koji je karakteristične mlečno bele boje i koji je poznat širom Grčke. Mi preporučujemo da obiđete i aheološko nalazište antičkog rudnika mermera koje se nalazi takođe blizu Limenasa.

Limenas

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Tasos 2024!