Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Ntinas apartmani

Tasos apartmani: Ntinas apartmani


Gostima se sviđa zbog:

- Ima sadržaja za decu
- Vila ima bazen

REZERVIŠITE ODMAH!

Ntinas apartmani se nalaze u srcu Skala Potamije. U pitanju je nov komplex koji se sastoji iz više objekata sa apartmanima, studijima i mezonetima. Kompleks je udaljen oko 150m od gradske plaže u Skali Potamiji, na odlicnoj lokaciji, blizu grada, šsetališta, prodavnica i restorana.

Sve sobe imaju TV i klima uređaj, fen za kosu, opremljenu kuhinju, terasu ili trem, signal za bežični internet.

Eco double room -  nalaze se u spuštenom prizemlju i gledaju prema baru i bazenu. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (francuski + singl krevet). Svaka soba ima TV, klimu, WiFi, mini bar, sef, kupatilo, fen, kuhinju i garnituru za sedenje ispred studija.

Double room- namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (francuski + singl krevet) sa terasom koja gleda prema bazenu i baru, TV, klimu, WiFi, sef, mini bar, kupatilo, fen, kuhinju. 

Deluxe double - namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (francuski + singl krevet) sa pogledom na bar, bazen i more. Svaka soba ima TV, klimu, WiFi, kuhinju, terasu, kupatilo, fen.

Executive apartment - 1 bedroom - postoji 16 apartmana ovog tipa i svaki moze primiti 2-4 osobe. Ima spavacu sobu sa francuskim ležajem i sofu za dve osobe (fioka sa standardne visine i debljine dušeka) u dnevnom boravku. Svi imaju pogled na more, TV, klimu, WiFi, sef, kuhinju, terasu, kupatilo, fen.

Executive apartment - 2 bedroom - postoji devet ovakvh apartman u komplexu. Sastoje se iz dve spavaće sobe i izdvojenog dnevnog boravka. U spavaćim sobama su francuski kreveti, a u dnevnom boravku dva ležaja, kuhinja i kamin. Svi apartmani imaju TV, klimu, WiFi, kuhinju, sef, fen i namenjeni su za smeštaj 2-5 osoba.

Mezoneta (standard) - imaju tri spavaće sobe i mogu da prime 2-8 osoba. Dve sobe imaju bračne ležajeve u trećoj sobi su dva obična ležaja i dnevni boravak gde mogu da spavaju dve osobe. Imaju pogled na planinu i more, tv, klima, besplatan internet, sef, fen, kamin, kuhinju, balkon, privatni parking.

Mezoneta (stone vila) - su izgrađene 2011. godine. Svaka mezoneta je na dva nivoa i ima balkon sa pogledom na more. Na gornjem nivou je dnevni boravak (u kome može da spavaju dve osobe), kuhinja, kupatilo i terasa. Na donjem nivou je spavaća soba sa đakuzijem i kupatilo, poseduju 32’’ plazma TV, 2 DVD, 2 klima uređaja, besplatan internet, kompletno opremljenu kuhinju, dva kupatila, đakuzi, dva fena, sef, balkon, privatni parking.

Komplex ima veliki parking, bar, bar pored bazena, dečiji bazen, dvorište, igraonica, internet priključak, lobi bar, mini market, otvoreni bazen, parking ,recepcija, estoran, đakuzi na otvorenom

Usluga je na bazi najma, uz mogućnost doplate za noćenje sa doručkom.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.70699600, 24.76104900.Ntinas apartmani cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE