Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Miranda


Udaljenost od plaže do 50mNov nameštajU centruZa porodicePaket aranžmani
Potos apartmani letovanje 2023:
Vila Miranda


Gostima se sviđa zbog:

Odličan izbor za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Miranda se nalazi u mirnoj ulici, udaljena samo 50m od mora i promenade sa brojnim kafeterijama i restoranima i isto toliko od peščane plaže. Okružen je brojnim prodavnicama i supermarketima. Ovo je prostrana jednospratna apartmanska zgrada sa prostranim studijima. Smeštena u samo centru Potosa.

Studio 02 (prizemlje): soba sa dva standardna ležaja ili francuskim (širokim) ležajem , kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje...

Studio 03 (prizemlje): soba sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardni ležajem, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje...

Studio 04 (prizemlje): soba sa dva standardna ležaja i sa dva kreveta na sprat, kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj, kupatilo, ispred sobe se nalazi deo uređenog dvorišta sa cvećem.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 3€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.610694, 24.606167.Vila Miranda cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 05.10.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Potos.