Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Helios garden

Tasos apartmani: Vila Helios garden


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima bazen
- Klima bez doplate
- Vila ima privatan parking

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Helios Garden se nalazi u Limenasu, na domak centra letovališta (oko 350 metara) i na oko devetsto metara od gradske plaže. Pored odlične lokacije i mirnog okruženja, vila ima lep, veliki bazen (bez dela za decu) sa ležaljkama i suncobranima (uračunati u cenu), malu recepciju sa lobijem, malo igralište za decu, zidani roštilj koji je na raspolaganju svim gostima i dva parkinga.

Smeštajne jedinice sa kojima raspolažemo u vili Helios Garden  su studija i apartmani na prvom spratu, sa pogledom na bazen ili mirnu (slepu) uicu. Svi studiji i Vila Helios Garden  su opremljeni francuskim ležajevima, plazma TV – om i klima uredjajem (uračunati u cenu).

Struktra smeštaja je kako sledi:
1/2 studio: sadrži kuhinjski deo, francuski ležaj, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je od cca 18 kvm + terasa.
1/4 apartman: Četvorokrevetni apartman sa dva kupatila i dva frižidera se sastoji od ulazne spavaće sobe u kojoj se nalazi TV i klima uredjaj, sobe iz koje se izlazi na terasu i u kojoj je i kuhinjski deo i terase sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 32 kvm + terasa. Vila Helios Garden je B kategorije i ima sopstveni parking. Preporučujemo porodicama sa jednim ili dvoje dece koje vole miran i opuštajući odmor.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.77566900, 24.70732600.Vila Helios garden cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE