Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Captains beach

Tasos apartmani: Vila Captains beach


Gostima se sviđa zbog:

- Javni parking u blizini vile
- Vila je na plaži!

REZERVIŠITE ODMAH!

Captain's Beach Apartments se nalazi u staroj luci Limenasa, na samoj gradskoj plaži. Od centra grada je udaljena samo 200 m i 5 minuta hoda od autobuske stanice. Teško je ne primetiti vilu s obzirom da se ispred nje nalazi "Island" taverna-kafic-bar jarkih boja.

 

Vila se sastoji od dvokrevetnih i trokrevetnih studija u kojima se po potrebi mogu smestiti i porodice sa 2 manja deteta. Svaki studio se sastoji od jednog francuskog kreveta ili jednog francuskog i jednog ležaja standardnih dimenzija. Najlepši studio je exlusive dvokrevetni studio koji je odlican izbor za mlade parove jer je modernistički uređen, što je stil i cele vile. Svi studiji imaju pogled ka moru i jako su lepo uredđeni, opremljeni su internetom, tv, klimom, novom kuhinjom i potpuno novim kupatilima.

Ispred vile se nalazi gradska plaža u Limenasu koja je peskovita, prepuna barova, taverna i ostalih sadržaja, super marketi i pekare se takođe nalaze bukvalno ispred vile. Kao jedina mana vile može se uzeti nedostatak privatnog parkinga, ali se to da rešiti sto tako sto cete u neposrdnom okruzenju naci slobodno mesto na javnom parkingu.

Captain's Beach Apartments nudi gostima mogucnost uplate smestaja sa doruckom.

 

Ovaj smeštaj je odličan izbor za sve ljude kojima je bitno da budu smešteni na samoj plaži, blizu gradskih dešavnja i lepih plaža.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.78193900, 24.71359500.Vila Captains beach cene 2022

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Captains beach" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Captains beach" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603