Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Hotel George 2*


BazenBesplatan internetIzvan centraDvorišteZa paroveNoćenje/doručak
Limenas hoteli letovanje 2024:
Hotel George 2*


Gostima se sviđa zbog:

Mogućnost parkiranja u okolini

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel George 2* se nalazi u srcu grada Limenas, na urbanom, ali mirnom mestu. Hotel George je manji porodični hotel, sa prelepo uređenim dvorištem, bazenom sa ležaljkama I pool barom. Hotel George je smešten u širem centru Limenasa na 300 m od nove luke i oko 600m od gradske plaže. Od prvog marketa je udaljen par koraka, pošto se isti nalazi u istoj uličici kao i hotel. U neposrednoj blizini su i pekara, poslastičarnica, restorani I barovi. Izvrsna lokacija hotela će Vam omogućiti laku konekciju sa najlepšim plažama Tasosa, a takođe ćete uživati u ovom prelepom gradu punom života I provoda.

Hotel George je kategorisan sa 2 zvezdice, ali po našem mišljenju zaslužuje bar 3 zvezdice, po onome što smo na licu mesta videli. 

Sve sobe u su dvokrevetne, sa francuskim krevetom ili dva spojena singl kreveta, sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. U pitanju su klasične hotelske sobe i svaka je klimatizovana, ima TV i WiFi, kupatilo, frižider, fen, ormar i terasu. Bazen se nalazi u prelepo uređenom dvorištu, u kom se služi doručak. Hotel nema privatni parking, ali u neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki besplatni parking (ne možemo garantovati slobodna mesta na istom).

Sobe se čiste svakodnevno, a zamena posteljine i peškira obavlja se na 3 dana. Klima uredjaj, sef, internet kao i mogućnost korišćenja kreveca (uz najavu prilikom rezervacije) je bez doplate. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 7€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.777154, 24.710177.Hotel George 2* cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 06.12.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Limenas.