Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Apt htl Thetis


BazenBesplatan internetNov nameštajIzvan centraIzvan gradaMirna lokacijaDvorišteZa porodiceZa parove
Limenas apartmani letovanje 2023:
Apt htl Thetis


Gostima se sviđa zbog:

Mogućnost parkiranja u okolini

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Mirna lokacija

Odličan izbor za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Apt htl Thetis je manji, intimniji, porodični butik hotel, koji se nalazi u mirnom delu Limenasa. Najbliža plaža se nalazi na oko 400m od objekta, a od početka šetališta je oko 350m, dok je od centra udaljen oko 1km. Najbliži supermarket Masutis nalazi se na 50m od objekta.

Apt htl Thetis se sastoji od dve zgrade i poseduje 18 smeštajnih jedinica – dvokrevetnih i trokrevetnih studija i četvorokrevetnih apartmana. Objekat poseduje uredjeno dvorište sa maslinama i nudi osećaj privatnosti i relaksacije. U ovom prelepom zelenom prosteru se nalazi bazen za odrasle i decu, sa suncobranima i ležaljkama (koje gosti objekta mogu besplatno koristiti), kao i bar kraj bazena (zabranjeno donošenje sopstvenog pića). Vlasnici objekta se trude svake godine da unaprede objekat.

Čišćenje smeštajnih jedinica je svim danima osima nedeljom. Promena posteljine i peškira je 2 puta u toku boravka. U objektu postoji mogućnost korišćenja WIFI interneta. Mogućnost korišćenja kreveca (neophodno navesti prilikom rezervacije).

Struktura smeštaja je kako sledi:
1/2 studio: poseduje ili 2 standardna ležaja ili francuski ležaj. U sastavu studija se nalazi i kuhinja sa električnim rešoom (dozvoljena priprema lakših obroka), frižiderom, osnovnim priborom za dve osobe; kupatilo sa tuš/wc; LCD TV, klima uredjaj, kao i terasa sa garniturom za sedenje.
1/3 studio: poseduje ili 2 standardna ležaja i francuski ležaj, ili 3 singl ležaja. U sastavu studija se nalazi i kuhinja sa električnim rešoom (dozvoljena priprema lakših obroka), frižiderom, osnovnim priborom za tri osobe; kupatilo sa tuš/wc; LCD TV, klima uredjaj, kao i terasa sa garniturom za sedenje.
1/4 apartman: se sastoji od spavaće sobe, u kojij se nalazi francuski ležaj, u drugoj prostoriji se nalazi još jedan francuski ležaj, kao i kuhinja sa električnim rešoom (dozvoljena priprema lakših obroka), frižiderom, osnovnim priborom za četiri osobe; kupatilo sa tuš/wc; LCD TV, klima uredjaj, kao i terasa sa garniturom za sedenje. 

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.774380, 24.699441.Apt htl Thetis cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 05.10.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Limenas.