Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Filipidis

Tasos apartmani: Vila Filipidis


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima privatan parking

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Filipidis je novijeg datuma, ali i delimično renovinarana 2015. godine. Vila se nalazi u Golden Beach-u (oko dvanaest kilometara od Limenasa), preko puta kampa, nadomak centra i na oko 70 metara od najlepše plaže Tasosa, istoimene Golden Beach (Zlatna Plaža). Vila Filipidis je udaljen od prvog većeg letovališta, Skala Potamije, oko dva kilometra i nalazi se u lepom dvorištu prepunom cveća i zelenila, sa tremom u sredini. Dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu i imaju pogled na vrt, ka moru ili planini.  Vila Filipidis je A kategorije i ima mogućnost parkinga pored ili ispred vile. U studijima je ograničen boravak na maksimalno 3 osobe, a u jednom od studija je moguće ubaciti i krevetac za bebe do 3 godine.

Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim i standardnim ležajem, kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je od cca 20 kvm + terasa. Studiji su besprekorno čisti i „utegnuti“ sa dnevnim održavanjem i zamenom posteljine na 3 dana. Opremljeni su TV-om, bežičnim internetom i sefom (uračunati u cenu), fenom i klima uređajem (korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu aranžmana; doplata je opciona i iznosi 5€ dnevno; plaća se na licu mesta).

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

GPS koordinate ovog objekta su: 40.72500900, 24.75622600.Vila Filipidis cene 2020

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Filipidis" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Filipidis" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603