Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Francesca

Tasos apartmani: Vila Francesca


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Vila ima privatan parking
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Franceska Studios je objekta koji se nalazi u centru Potosa, na samo 70m udaljenosti od plaže. U svojoj ponudi, ovaj objekat ima sutudija sa dva do četiri kreveta, kao i petokrevetne apartmane. Većina soba ima bočni ili direktni pogled na more. Petokrevetni apartman ima u kuhinjskom delu tri odvojena ležaja, dok je u drugoj prostoriji jedan grčki francuski ležaj (manji od standardnog) koji je pogodan za dve odrasle osobe ili dvoje dece. Svi studiji i apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), prostranu terasu, TV aparat, TWC, Wi-Fi (slabog protoka) i klima uređaj.

2015 godine vila Franceska je delimično renovirana, sagrađen je bazen što je dodatno doprinelo poboljšanju konfora u ovoj vili. Pored novosagrađenog bazena za odrasle i decu, sa ležaljkama, objekat poseduje i zidani roštilj u dvorištu, coffe-bar pored bazena, recepciju sa prostranim foajeom. U samom baru postoji mogućnost doplate usluge doručka. Takođe poseduje privatni parking prostor. Promena posteljine vrši se na 5 dana, dok je zamena peškira i čišćenje svakog trećeg dana. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma, doplata na licu mesta 5€ dnevno.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.60954600, 24.60824900.Vila Francesca cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE