Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Apt Htl Ioannis

Tasos apartmani: Apt Htl Ioannis


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima bazen
- Vila ima privatan parking

- Odličan smeštaj

- Ima bazen

- Ima peškire

REZERVIŠITE ODMAH!

Apart Hotel Ioannis je moderan hotel smešten na jednoj od najlepših plaža Tasosa - Golden Beach (Zlatna plaža), na istošnoj strani ostrva. Nalazi se na 100 m od plaže. Udaljen je od prvog letovališta Skala Potamie oko dva kilometra.

Apart Hotel Ioannis poseduje bazen sa ležaljkama, bar pored bazena, igralište za decu i veoma prostrano i uređeno dvorište, recepciju i parking prostor. U sklopu Apart Hotel Ioannis se nalazi restoran gde gosti imaju mogućnost doplate usluge doručka ili polupansiona na licu mesta.

U ponudi su dvokrevetna studija, trokrevetni i četvorokrevetni apartmani sa kaučem na razvlačenje koji se nalaze u prizemlju hotela. Svaka smeštajna jedinica je potpuno opremljena kuhinjom (mini-električni šporet, posuđe, frižder), kupatilo, TV, klima uređaj čije je korišćenje besplatno, Wi-Fi. Zamena posteljine i peškira vrši se svakog trećeg dana, čišćenje je svakodnevno. Ukoliko želite smeštaj izmešten iz grada i dalje od gužve, a veoma blizu lepe plaže Apart Hotel Ioannis moze biti odličan izbor za Vaš odmor.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.72760400, 24.75615600.Apt Htl Ioannis cene 2021

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Apt Htl Ioannis" na vreme!

REZERVIŠITE "Apt Htl Ioannis" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603